Seinäelementit Kaarna ja Hieta 30 x 60 cm

Kaipaatko tilaasi suurempaa kokonaisuutta?

Korkkitauluja on mahdollista asentaa seinälle myös ilman kehyksiä joko kokonaisena tai osittaisena tehosteseinänä.

Kuten sisustustaulujenkin kohdalla, myös tehosteseinät parantavat kodin akustiikkaa korkkipuun luonnollisella kyvyllä absorboida ääntä ja värähtelyä. Tehosteseinien ominaisuudet tulevat parhaiten esiin suurissa ja korkeissa tiloissa, jossa äänimaailmaan kaivataan pehmeyttä, luopumatta estetiikasta.

Korkkimateriaalien kiinnitys seinään ei vaadi suuria rakenteellisia muutoksia tai vaativia erikoistöitä. Rakenne on kevyt ja nopea asentaa sekä poistaa. Poiston jälkeen, seinä on helppo entisöidä pienellä pintakäsittelyllä.

Suosittelemme elementtien alle kevyttä rimoitusta, jotta ilma kiertää elementtien takana. Elementit on helppo kiinnittää rimoihin esimerkiksi naulapyssyllä.

Tyyliltään tehoste-/korkkiseinät ovat ajattomia ja tyylikkäitä. Ne sopivat niin moderniin tyyliin kuin vähän perinteisempäänkin. Luonnonkorkkimateriaaleista on valittavana kaksi erilaista pintamateriaalia: Kaarna ja Hieta.

Ympäristöystävällisestä puhdistuksesta huolimatta pinnassa saattaa näkyä myös jäkälä- tai sammalkasvustoa, joka tuo tauluun upeaa yksilöllisyyttä.

Huom! 

30 x 60 cm kokoisissa tuotteissa verkkokaupasta tilattuna max. 10 kpl

Suuremmissa määrissä, ota yhteyttä info@gartipi.fi

Valitse variaatio:

14,50 €