Tietoa meistä
Filosofia mutaisten saappaiden takana

Gartipi on viheralan yritys, jonka toiminta-alue kattaa koko pääkaupunkiseudun ja sopimuksen mukaan myös ympäryskunnat


Panostamme estetiikkaan, toiminnallisuuteen, kestäviin ratkaisuihin sekä tietysti kasvien hyvinvointiin. Näitä asioita tuemme esimerkiksi varmistamalla laadukkaiden materiaalien käytön sekä suosimalla suomalaisia tuotteita. 

Sitoudumme noudattamaan yleisiä laatuvaatimuksia sekä läpinäkyvää toimintatapaa. Kuulumme Tilaajavastuuseen ja olemme täten Luotettava Kumppani! (Mikä on Tilaajavastuu? Lisätietoa täältä).

Toimimme yhteistyössä useiden eri ammattilaisten kanssa. Näin varmistamme sen, että voimme hoitaa pihanne kokonaisvaltaisesti sekä laadukkaasti. Kun yhteistyö eri alojen ammattilaisten kanssa onnistuu luontevasti ja luotettavasti, siitä hyötyvät kaikki. Myös sinä asiakkaana. 


Materiaalien kierrätystä

Meiltä löytyy pitkin vuotta ylijäämämateriaaleja, kuten multaa tai kivituhkaa. Joskus saattaa ylimääräiseksi jäädä myös betonikiviä, laattoja tai kasveja. Näistä yleensä ilmoitamme joko Blogi -välilehdellä tai Facebookissamme. Kaatopaikkareissun sijaan, meistä olisi mukavaa, jos nämä löytäisivät kierrätettynä uuden kodin. 


Tiia Pitkänen

Puutarhuri, Viheraluerakentaja, Yrittäjä

Elän unelmaani puutarhurina ja se tulee aina näkymään kädenjäljessäni.

Kymmenen vuoden kokemuksella hautainhoito, vihertyöt ja viherrakennus.