TIETOA MEISTÄ

Gartipi on vuonna 2017 perustettu viheralan yritys Vantaan Rekolasta. Toimintamme kattaa koko pääkaupunkiseudun sekä sopimuksen mukaan myös ympäryskunnat.

Yrittäjänä toimii Tiia Pitkänen. Reilun kymmenen vuoden puutarha-alan kokemukseen mahtuu kaikenlaisia työmaita, pienistä suuriin. Takataskusta löytyy puutarhurin ja viheraluerakentajan papereiden lisäksi myös iso liuta erilaisia koulutuksia ja kursseja. Puutarha-ala muuttuu jatkuvasti ja siksi onkin tärkeää, että meillä on ne viimeisimmät työtavat, kasvit ja jopa trenditkin hallussa. Se, mikä erottaa meidät monesta muusta yrityksestä, on ehdottomasti omistautuneisuus alaa kohtaan. 

Gartipi on perustettu yrittäjän tarpeeseen tuottaa palveluita laadukkaasti ja suurella sydämellä. 

Arvojamme

  • Panostamme estetiikkaan, toiminnallisuuteen, kestäviin ratkaisuihin sekä tietysti kasvien hyvinvointiin. Näitä asioita tuemme esimerkiksi varmistamalla laadukkaiden materiaalien käytön sekä suosimalla suomalaisia tuotteita.
  • Olemme glyfosaatti-vapaa yritys eli käytämme rikkakasvien torjuntaan ainoastaan luonnonmukaisia torjuntakeinoja, kuten pelargonihappoa sekä mekaanista kitkentää.
  • Sitoudumme noudattamaan yleisiä laatuvaatimuksia sekä läpinäkyvää toimintatapaa. Kuulumme Vastuu Groupiin (ent. Tilaajavastuu) ja olemme täten Luotettava Kumppani! (Mikä on Vastuu Group? Lisätietoa täältä).
  • Toimintamme on vakuutettua.
Luotettava Kumppani

Toimimme yhteistyössä useiden eri ammattilaisten kanssa. Näin varmistamme sen, että voimme hoitaa pihanne kokonaisvaltaisesti sekä laadukkaasti. Kun yhteistyö eri alojen ammattilaisten kanssa onnistuu luontevasti ja luotettavasti, siitä hyötyvät kaikki. Myös sinä asiakkaana.

Meiltä löytyy pitkin vuotta ylijäämämateriaaleja, kuten multaa tai kivituhkaa. Joskus saattaa ylimääräiseksi jäädä myös betonikiviä, laattoja tai kasveja. Näistä yleensä ilmoitamme Facebookissamme. Kaatopaikkareissun sijaan, meistä olisi mukavaa, jos nämä löytäisivät kierrätettynä uuden kodin.