Gartipi

Gartipi on vuonna 2017 perustettu puutarha-alan yritys. Toimialue on pääsääntöisesti: Sipoo, Vantaa, Helsinki, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Porvoo, Askola, Pornainen, Etelä-Mäntsälä.

Toiminta koostuu erilaisista ja erikokoisista puutarhaan ja viherrakentamiseen liittyvistä töistä. Palveluihin kuuluu niin kokonaisvaltaiset piharakentamiset, kivityöt, istutukset, puutarhan ylläpito- ja hoitotyöt, koriste- ja hedelmäpuiden leikkaukset sekä talviaikaan pihasuunnittelut.

Rytmitämme vuoden koostumaan suuremmista piharemonteista, mutta kuitenkin niin, että aikaa jää myös pienempiin puutarhan ylläpitotöihin sekä uusille että vanhoille asiakkaillemme, kuten nurmikoiden leikkaukset, kitkentätyöt ja pihan siivoukset.

Kokoluokaltaan yritys on pieni. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yritys on alttiimpi ulkoisille vaikutuksille, mutta toisaalta pihaanne hoitaa aina samat henkilöt. Meillä on myös palkattua työvoimaa sekä välillä turvaudumme myös aliurakoitsijoihin. Suunnittelusta tarjouslaskentaan sekä toteutuksesta pihan hoitoon, ilman turhia välikäsiä ja byrokratiaa. 

Yrittäjä

Yrittäjänä toimii koulutettu puutarhuri sekä viheraluerakentaja Tiia Linna. Liki 15 vuoden puutarha-alan kokemukseen mahtuu kaikenlaisia työmaita, pienistä suuriin. Takataskusta löytyy puutarhurin ja viheraluerakentajan tutkintojen lisäksi myös iso liuta erilaisia koulutuksia ja kursseja. Lisäksi työskentely julkisella sektorilla kunnan katutekniikan parissa, seurakunnilla, kiinteistöalalla sekä yksityisillä pihoilla antaa laajaa näkemystä, niin piharakentamisen suhteen, kuin puutarhan ylläpitotöihin. Omakotitalossa asuvana osaa arvostaa puutarhan helppohoitoisuutta ja käytännöllisyyttä.

Puutarha-ala muuttuu jatkuvasti ja siksi onkin tärkeää, että meillä on ne viimeisimmät työtavat, kasvit ja jopa trenditkin hallussa.

Puutarhan puolella

Gartipi on perustettu yrittäjän tarpeeseen tuottaa palveluita laadukkaasti ja suurella sydämellä.

Meille on tärkeää suunnitella ja toteuttaa pihoja asiakkaan toiveiden mukaan. Huomioimme asiakkaan taidot ja kiinnostuksen puutarhanhoitoon sekä ylipäätään pihan mahdollisuudet. Velvollisuutemme on kertoa, jos jokin asia ei toimi tai jos toimiva ratkaisu saavutetaan pienemmilläkin muutoksilla. Tyylimme on ajaton, klassinen ja käytännöllinen. Pihaa rakennettaessa pyrimme siihen, että pihan tyyli sopii niin itse asuinrakennukseen, kuin kuvastamaan asiakastakin. Lähtökohtaisesti pihaa ei aina tarvitse muuttaa ja rakentaa kokonaan uudelleen, vaan pyrimme löytämään ratkaisuja, joissa jotain saadaan säästettyäkin ja puututaan ongelmakohtiin. Jos piha pitää kuitenkin pistää uuteen uskoon, sekin onnistuu meiltä vaivatta.

Arvojamme

Panostamme estetiikkaan, toiminnallisuuteen, kestäviin ratkaisuihin sekä tietysti kasvien ja luonnon hyvinvointiin. Näitä asioita tuemme esimerkiksi varmistamalla laadukkaiden materiaalien käytön sekä suosimalla suomalaisia ja kestävästi tuotettuja tuotteita. Sujautamme suunnitelmiin mehiläis- ja perhoskasveja sekä huolehdimme puutarhan monipuolisuudesta myös pieneliötasolla.

Olemme glyfosaatti-vapaa yritys eli käytämme rikkakasvien torjuntaan ainoastaan luonnonmukaisia torjuntakeinoja, kuten pelargonihappoa sekä mekaanista kitkentää. Toimimme näin, jotta pihat ja puutarhat ennen kaikkea voivat hyvin, mutta myös kestävästi.

Sitoudumme noudattamaan yleisiä laatuvaatimuksia sekä läpinäkyvää toimintatapaa. Kuulumme Vastuu Groupiin (ent. Tilaajavastuu) ja olemme täten Luotettava Kumppani! (Mikä on Vastuu Group? Lisätietoa täältä).

Toimintamme on vakuutettua.

Luotettava Kumppani

Yhteistyöt

Toimimme yhteistyössä pääsääntöisesti muutamien hyväksi havaittujen ja luotettavien eri ammattilaisten, materiaalitoimittajien ja kuljetusliikkeiden kanssa. Näin varmistamme sen, että voimme hoitaa pihanne kokonaisvaltaisesti sekä laadukkaasti. Kun yhteistyö eri alojen ammattilaisten kanssa onnistuu luontevasti ja joustavasti, siitä hyötyvät kaikki. Myös sinä asiakkaana.

Yhteistyökumppaneitamme:


Elho Pure Beads -ulkoruukut Pebble Pink (koko L) & Walnut Brown (koko M)
Elho Pure Beads -ulkoruukut Pebble Pink (koko L) & Walnut Brown (koko M)

Meiltä löytyy pitkin vuotta ylijäämämateriaaleja, kuten multaa tai kivituhkaa. Joskus saattaa ylimääräiseksi jäädä myös betonikiviä, laattoja tai kasveja. Näistä yleensä ilmoitamme Facebookissamme. Kaatopaikkareissun sijaan, meistä olisi mukavaa, jos nämä löytäisivät kierrätettynä uuden kodin.