Tietoa meistä

Gartipi 

on vuonna 2017 perustettu viheralan yritys Vantaan Rekolasta. Toimintamme kattaa koko pääkaupunkiseudun sekä sopimuksen mukaan myös ympäryskunnat. 

Yrittäjänä toimii Tiia Pitkänen. Reilun kymmenen vuoden puutarha-alan kokemukseen mahtuu kaikenlaisia työmaita, pienistä suuriin. Takataskusta löytyy puutarhurin ja viheraluerakentajan papereiden lisäksi myös iso liuta erilaisia koulutuksia ja kursseja.

Se, mikä erottaa meidät monesta muusta yrityksestä, on ehdottomasti omistautuneisuus alaa kohtaan. Gartipi on perustettu yrittäjän tarpeeseen tuottaa palveluita laadukkaasti ja suurella sydämellä.

"Elän unelmaani puutarhurina ja se tulee aina näkymään kädenjäljessäni." - Tiia

Arvojamme

Panostamme estetiikkaan, toiminnallisuuteen, kestäviin ratkaisuihin sekä tietysti kasvien hyvinvointiin. Näitä asioita tuemme esimerkiksi varmistamalla laadukkaiden materiaalien käytön sekä suosimalla suomalaisia tuotteita.

Olemme glyfosaatti-vapaa yritys eli käytämme rikkakasvien torjuntaan ainoastaan luonnonmukaisia torjuntakeinoja, kuten pelargonihappoa sekä mekaanista kitkentää.

Sitoudumme noudattamaan yleisiä laatuvaatimuksia sekä läpinäkyvää toimintatapaa. Kuulumme Tilaajavastuuseen ja olemme täten Luotettava Kumppani! (Mikä on Tilaajavastuu? Lisätietoa täältä).

Toimintamme on vakuutettua.

Toimimme yhteistyössä useiden eri ammattilaisten kanssa. Näin varmistamme sen, että voimme hoitaa pihanne kokonaisvaltaisesti sekä laadukkaasti. Kun yhteistyö eri alojen ammattilaisten kanssa onnistuu luontevasti ja luotettavasti, siitä hyötyvät kaikki. Myös sinä asiakkaana. 

Materiaalien kierrätystä

Meiltä löytyy pitkin vuotta ylijäämämateriaaleja, kuten multaa tai kivituhkaa. Joskus saattaa ylimääräiseksi jäädä myös betonikiviä, laattoja tai kasveja. Näistä yleensä ilmoitamme joko Blogi -välilehdellä tai Facebookissamme. Kaatopaikkareissun sijaan, meistä olisi mukavaa, jos nämä löytäisivät kierrätettynä uuden kodin.