Pihatöiden ja piharakentamisen kuvalliset hintaesimerkit

Ideat, referenssit ja hintatiedot yhdestä paikasta!

On hankala tietää, mitä mikäkin pihatyö maksaa tai miten määritellä omaa budjettia. Halusimme ennen kaikkea helpottaa tiedon saantia, mutta välttää myös ikäviä yllätyksiä. Keräsimme tänne muutamia työkohteitamme sekä niiden toteutuneet hinnat. Jokaisen kohteen hinta määritellään erikseen, mutta näillä tiedoilla saat suuntaa-antavaa hintatietoja pihatöistä. Huomioithan kuitenkin, että poikkeustilanteet ja yleinen markkinatilanne saattavat vaikuttaa hintatasoon. Joskus vuosittain, joskus vähän viiveellä.

Ensimmäisenä on muutamia puutarhanhoitoon ja pihatöihin liittyviä hintaesimerkkejä. Näitä seuraavat: pensasaitojen ja monilajisten aitojen, tuija-aidan, nurmikoiden ja pienempien kivitöiden hinnat. Lopuksi vielä suurempien piharemonttien hinnat kahdessa kategoriassa. Kuvia klikkaamalla pääset tutustumaan erilaisiin kohteisiin tarkemmin.PUUTARHANHOITO

Yksittäisiä puutarhanhoitoon liittyviä töitä: Puutarhan leikkauksia, kunnostuksia ja hoitoa.

Klikkaa kuvaa, niin saat enemmän tietoa!

KOKONAISVALTAISET PIHAREMONTIT

Kokonaisvaltaiset piharemontit eli pihakokonaisuudet sisältävät useita rakennettavia elementtejä, kuten kivitöitä, kasveja tai esimerkiksi siirtonurmikkoa.

Klikkaa kuvia, niin saat enemmän tietoa!