Akustoivat sisustustaulut Kaarna & Hieta 30 x 60 cm

Loppuunmyyty

Akustoivat sisustustaulut Kaarna ja Hieta ovat käsin valittujen korkkipuun pintapalojen rouhea yhdistelmä koottuna ainutlaatuisiksi tauluiksi.

Hiedan kellanruskea, lämpimän vivahteikas väritys ja muotokieli tuo mieleen hiekkadyynit. Kaarna puolestaan, tuo mieleen suomalaisen metsän kaikessa komeudessaan.

Jokainen taulu on uniikki kappale ja värivivahteet ovat yksilöllisiä, aivan kuin se puu, josta ne ovat kerätty. Ympäristöystävällisestä puhdistuksesta huolimatta pinnassa saattaa näkyä myös jäkäläkasvustoa tai sammalta, joka tuo tauluun luonnetta. Kaikki taulut ovat käsintehtyjä, ja saattavat hieman poiketa tuotekuvasta.

Taulu parantaa kodin akustiikkaa korkkipuun luonnollisella kyvyllä absorboida ääntä ja värähtelyä.

Koko:

Valitse koko valikosta.

Ilmoitettu koko on korkkiosuus ilman kehyksiä. Taulujen ollessa käsityötä, mitat saattavat vaihdella +- 1 cm.

Materiaalit:

Pinta: Korkki (Quercus suber)

Taustalevy: Kuusivaneri

Kehykset: Radiata-mänty

Toimitus:

Varastossa olevien valmiiden tuotteiden toimitus n. 3 - 7 päivää. Valmistamme tuotteita varastoon säännöllisesti.

Valitse variaatio:

129,00 €

Lisätiedot:

Tauluun on kiinnitetty valintasi mukaan valmiiksi taulukoukut (vaaka- tai pystysuuntaan). Seinäkiinnitystarvikkeet (esim. ruuvit) eivät sisälly pakkaukseen. Valitse ne kotisi seinämateriaalin perusteella.

Tuotteissa käytetty korkki on peräisin Portugalista, jossa yhteistyökumppanimme valmistaa raaka- ja puolivalmisteita käyttöömme eettisesti ja ekologisesti. Akustoivat sisustustaulut KAARNA ja HIETA lähtevät Portugalista puolivalmisteina ja päätyvät meidän työpöydällemme Suomeen. Me varmistamme laadun, teemme tarvittavat muutokset ja valmistamme käsityönä nämä uniikit taulut loppuun asti.

Monelle tulee yllätyksenä, ettei itse puuta kaadeta korkin saamiseksi. Tästä ja tuottajastamme löydät lisätietoa välilehdeltä Gartipi x Kotau Korkkituotteet sivulta.