YHTEYSTIEDOT

Meidät saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai alla olevan lomakkeen kautta. Työskentelemme päivisin puutarhan puolella, joten emme usein pysty vastaamaan puheluihin. Jos vastausta ei kuulu viikon sisään, otathan yhteyttä uudelleen ja varmistat, että viestisi on tullut perille.


puh. +358 50 502 8080

Snickarbackantie 297, 04130 Sipoo

Y-tunnus: 2860483-4


Maanantai-Torstai 8.30 - 16.30

Perjantai 8.30 - 14.00

Lauantai - Sunnuntai Suljettu

Puutarhurimme toimivat Sipoon ja sen lähikuntien alueilla. 

Toimialueeseemme kuuluvat Sipoo, Vantaa, Helsinki, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Porvoo, Askola, Pornainen, Etelä-Mäntsälä

Joissain tapauksissa liikumme myös pidemmälle, kuten Espoon ja Kauniaisen suuntaan pienempien projektien merkeissä. Näitä projekteja voivat olla esimerkiksi omenapuiden leikkaus tai yksittäisen kasvin istutus.


Voit lähettää meille viestin alla olevan lomakkeen avulla

Jotta voimme palvella teitä mahdollisimman tehokkaasti, kerrothan työkohteen perusasiat mahdollisimman tarkasti, kuten esimerkiksi:

 • Sijainti 
 • Metri- tai neliömäärät
 • Leikattavissa aidoissa myös korkeus + syvyys ja lyhennystarve
 • Tuija-aidoissa myös toivotun taimen korkeus
 • Muuta hyödyllistä tietoaMITEN TOIMITAAN?


 1. Yhteydenotto 
 2. Arviokäynti **
 3. Tarjous
 4. Tilaus
 5. Työn suoritus
 6. Lasku

** Arviokäynti käsittää nopean kierroksen kohteessa ja tarvittavien tietojen kartoittamisen. Tämä on tarkoitettu jo tiedossa olevan työn arvioimiseen tarjouslaskentaa varten.

Arviokäynti ei ole pihan suunnittelua tai pihavinkkejä varten. Neuvontakäynneistä veloitamme hinnaston mukaisesti.

Luotettava Kumppani

Viherpalsta by Gartipi

Ajankohtaisia uutisia, tiedotteita ja vinkkejä puutarhaan!


Sain tällä viikolla jälleen yhden avunpyyntö-puhelun. Puhelusta tuli mieleen eräs ilmiö, joka on valitettavasti nostanut päätään erityisesti kuluvana vuonna.

Ajatuksen omasta yrityksestä olin saanut jo aiemmin, monen monta vuotta sitten. Ensimmäinen liiketoimintasuunnitelmakin on jo vuodelta 2012. Halusin kuitenkin vielä enemmän kokemusta ja näkemystä, mutta ennen kaikkea uskallusta ennen "hyppyä tuntemattomaan" eli yrittäjyyteen.