Blogi

Haluamme tässä vaiheessa kiittää mahtavia yhteistyökumppaneitamme sekä asiakkaitamme. On ollut ilo päästä hoitamaan ja toteuttamaan kanssanne upeita kokonaisuuksia. =)

Meille tulee paljon kysymyksiä ja yhteydenottoja liittyen erilaisten piha- ja puutarhatöiden sopiviin ajankohtiin. Koska olisi hyvä hetki leikata omenapuu? Voiko vielä istuttaa kukkasipuleita?

Aloitamme puiden kevätleikkaukset viikolla 11. Nyt kannattaa viimeistään ottaa kalenteri käteen ja varata aika puutarhurin käynnille. Kevättalvi on loistavaa aikaa leikata esimerkiksi omenapuut, kuusi- ja tuija-aidat sekä kartoittaa puutarhasi hoidon tarve.

Havujen ja muiden ikivihreiden kasvien suojaus alkaa olla pian ajankohtaista. Laitoin muutamia vinkkejä, miten voidaan yrittää estää kevätahavan eli kevätkuivuuden vaikutuksia ikivihreisiin kasveihin.

Kuukausi sitten kauhisteltiin painavan tykkylumen vahinkoja ympäri Suomea. Revenneitä oksia, vaurioitunutta omaisuutta, sähkökatkoksia... Huh!

Kaipaako pihasi lehtien poistoa tai raikkaita syysistutuksia? Meillä on vielä kalenterissa tilaa tälle syksylle. Somistamme yksityiset pihat, taloyhtiöt sekä yritysten sisä- ja ulkotilat. Otathan yhteyttä, niin fiksataan sinunkin pihasi.